Miro написа: 2.1. Спирам се на регион и оглеждам офертите... обикалям и си набелязвам 2-3 с подходящо разположение, засенчвания, наличие на далекопроводи и прочее.
Tokio написа:...Ами ако някой друг ми спъва инвестицията? Нали се сещате, че не мога да стана собственик на земята, да си направя проучванията, да си извадя всички необходими разрешителни, да закупя техниката и готов със всичко да искам запазване на мощност? Е, това не може да стане, значи трябва да се започне с резервацията и всичко останало е след това. Различните институции, през които трябва задължително да се мине за да се получат разрешителните непрекъснато сменят изискванията си, достатъчно е една или две институции да ми забавят издаването на документа и проекта ми ще пропадне. ...
venkap написа:Miro написа: 2.1. Спирам се на регион и оглеждам офертите... обикалям и си набелязвам 2-3 с подходящо разположение, засенчвания, наличие на далекопроводи и прочее.
Miro, когато избираш регион, кое е решаващото в твоя избор?
Miro написа:Да ми е наблизо... иначе за момента на първо място е кое е ЕРП-то. После радиация...
Ако в района няма развита мрежа и инвестиции не са заложени очаквай приоритетно присъединяване през 2020 г.
powerdistributor написа:Ако в района няма развита мрежа и инвестиции не са заложени очаквай приоритетно присъединяване през 2020 г.
как част от енергията отива за глобалното затопляне.
Назад към Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта