http://www.eetimes.eu/germany/220001042 ... 4ATMY32JVN
...същата статия за руски неговорящите колеги...
Markov написа:Блаодаря Gio.
Вярно е че не съм руски говорящ, но съм руски четящ.
Предпочитам оригиналните източници на информация.
Все пак се радвам , че руският език не ми стана матерен.
Lupus написа:Markov написа:Блаодаря Gio.
Предпочитам оригиналните източници на информация.
Информацията винаги е ценна, независимо от езика, на който е поднесена. Другото е избиване на комплекси за малоценност.
Markov написа:.......
Само не мога да разбера защо информацията е на руски език. Може би има връзка с днешният празник ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА.
Или просто по инерция.....
Markov написа:...........
..........
ferdy написа:Не ви разбирам за какво точно говорите, но мисля, че полемиката е излишна. Както казваше един известен руски герой: Деца, дайте да живеем дружно.
Markov написа:Браво Lupus.
Много ти благодаря за ценната информация за развитието на технологиите.
Само не мога да разбера защо информацията е на руски език. Може би има връзка с днешният празник ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА.
Или просто по инерция.....
Markov написа:Какви идеологии, какви 5 лева?
Просто забележката ми беше, когато се публикува някаква полезна информация да бъде от оригиналния източник или преведена на български. Убеден съм, че сред участниците във форума има колеги, които знаят най различни езици и ако всеки реши да публикува на любимият за него език, какво ще правим? Представете си някой руснак да публикува превод на някаква информация от немскии източник във техен форум на Български език. А тук какво стана...?
Нямаше изобщо да се обадя, ако иформацията беше оригинална руска. Щяхме да го приемем като оригинален източник.
Назад към Публикации в медиите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта