Никога не съм и няма да подкрепям атомната енергия , напротив аз съм за екологичната енергия от слънцето , вятъра и водата . Но човек който експлоатира плодородна земя за соларни паркове , не може да се нарече еколог . В този случай той злоупотребява с фразата "чиста енергия" , за него това си е чиста печалба . А защо не се строят ВЕЦ-ве

и те спадат към ВЕИ , по-лесно е да се закупи евтина земеделска земя , да се смени статута и да се построи соларен парк . От тук нататък малки разходи и само приходи . Е , на това съм противник .
"
Помислете за децата ни" -ами замислих се , ако продължава така , след години децата ни ще ядат фотоволтаици

, но не ще внасяме от другаде , дето не са засадили на всякъде соларни паркове
"
"земеделски земи" стоят необработвани" - по лесно и евтино излиза да им се смени статута и да се соларизират , вместо да се обработват .
"
прекалено много време се отделя за убеждаване на хора с Вашия начин на мислене" -

и каквъв е моят начин на мислене , щото аз мисля , че в земеделските земи е хубаво да се сее жито и садят домати , по покривите - соларни панели ,по чукарите - соларни панели ветрогенератори а по реките - ВЕЦ-ве . Вие как мислите ?