darge написа:Шансовете са малки, 1% за приятели, а за хора питащи по-форумите 0.1%. Не се сърди, карма!
Не се бъркай където не ти е работа.
Точно такъв е и процента да си продадеш по форумите стопанските дворове които наричаш проекти.
Почти съм сигурен че даже не са и твои.
Mateev написа: Има голяма вероятност мярката 312 да се отвори още веднъж и тогава да не се окаже, че няма подготвени проекти, защото инвеститорите са се уплашили.
Предполагам че си имал в предвид "да се окаже"
Mateev написа:Не съм пророк, но анализирайки цялата информация до момента, аз прогнозирам още две отваряния на мярка 312. Защо точно две? Ами на първото отваряне ще има много малко на брой проекти, защото инвеститорите вече са уплашени и не искат да рискуват. Бюджета на това първо отваряне ще остане неизползван, инвеститорите ще го разберат и на второто отваряне ще има нов бум с 500-1000 проекта. Допълнително може би ще има и едно или две други отваряния по допълнителните бюджети (както сега втория месец), които от време на време се отпускат от Евросъюза. А някъде през 2013-та може би ще има и едно последно отваряне, в което ще се кандидатства на всеобщо основание за неусвоените средства от други мярки. На това последно отваряне критериите ще са занижени с цел да усвоим колкото се може по-бързо колкото се може повече пари. И най-накрая пак ще останат 10-20% неусвоени пари - винаги и във всички държави е било така.
Горе-долу разсъжденията ти се припокриват с мойте.
Още един път ще попитам автора на темата:
Vandal написа:А от къде знаеш че февруари ще бъде отворена мярката!