Здравейте,
Тъй като аз напредвам лека-полека искам да попитам нещо, което ме притесни до етапа до които стигнах!
Моята централа е в рамките на селото. Вече съм близо до предварителен Договор и общо взето ми се изясни външната връзка като параметри, но не и като цени за съжаление. Та въпроса ми е следния: По така представените параметри по долу може ли да ми помогнете да си сметна цялата външна връзка:
1. БКТП (63KwA/0.4/20kW), като меренето ще става във самото БКТП - трябва ми приблизителна цена на цялото съоръжение заедно с КРУ, табла, електромери и т.н (предвидено е в имота)
2. Трасе - 500 м, дълбочина 80см, настилка (черен път) - трябва ми цена на трите кабела на м' и цена на изкоп,насип, уплътняване на м'
3.Присъединяване - присъединяването се извършва към съществуващ СРС, тоест трябва да се предвидят разните му джажи (РОМ, ..и тн)..нямам представа и не знам колко струват?
4. Спиране далекопровод 20КV в района на ЧЕЗ...?
5. Право на преминаване - за тези 500 м минавам само по общински улици. Колко мога да очаквам като цена на 1м" за право на преминаване?
Благодаря ВИ, предварително!