...разбира се лицето или организацията изготвили проекта и довели го до одобрение, ще получат съответните дивиденти за предприемачеството и труда си. Например, за проект на стойност 250000 евро (оптимален вариант), личното самоучастие (20%) е 50000 евро. Ако ние предоставим цялата или част от сумата, процентното ни участие няма да е пропорционално, а ще е в полза на лицето изготвило проекта. Ще се вземат в предвид цената на земята както и осъществените разходи до момента...
NWI написа:...
Относно присъствието ми във форума мога да заявя, че го следя и чета от началото на 2008г. Просто досега съм намирал отговори на всичките си въпроси без да се налага да задавам такива и затова не съм се регистрирал. Поздравления за което, защото това означава, че форума е доста изчерпателен ако човек се порови из него.
NWI написа:Към energy11:
казуса не е същия и дори не е подобен от юридическа гледна точка, въпреки че ако два съседни или находящи се в едно населено място проекта могат да докажат абсолютна липса на свързаност, няма сила на света която да им откаже по законен път. Това че ДФЗ нарушава закона не означава, че са прави или въздесъщи, нито пък недосегаеми....
Mateev написа:....
Изглежда ДФЗ вече има загубени дела за съседни проекти и в момента отново си преразглеждат критериите за отказ. Дано слуха да се окаже истински.
Назад към Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта