Mateev написа:Голям майтап - само няколко минути след публикуване на линка към новия форум, и Google веднага го захапа и започна да го индексира.
jorji_bg написа:балгарско здружение за сланчева енергия--или здружение за балгарско сланце
Точно така господин Матеев само с едно допълнение ;което изпускаме от сметката че когато има сигурни доходи над покрива ще има инвестиция и работни места под него а това си е перо голямо мисля .Mateev написа:Основната цел на асоциацията я дефинирахме приблизително така:
Парите, които Българският народ заплаща за консумация на ВЕИ енергия, да остават в България и да стимулират Българската икономика.
Една от подцелите е:
- 50 000 соларни покрива, които за дълги години ще дадат доходи на 50 000 домакинства. Други десетки хиляди домакинства също ще получават доходи, защото ще се създаде една цяла ВЕИ индустрия - проектанти, строители, инженерингови компании, производители на модули и друго оборудване и т.н. Тепърва ще изчисляваме колко хиляди или десетки хиляди работни места ще се отворят.
joro76 написа:Точно така господин Матеев само с едно допълнение ;което изпускаме от сметката че когато има сигурни доходи над покрива ще има инвестиция и работни места под него а това си е перо голямо мисля .Mateev написа:Основната цел на асоциацията я дефинирахме приблизително така:
Парите, които Българският народ заплаща за консумация на ВЕИ енергия, да остават в България и да стимулират Българската икономика.
Една от подцелите е:
- 50 000 соларни покрива, които за дълги години ще дадат доходи на 50 000 домакинства. Други десетки хиляди домакинства също ще получават доходи, защото ще се създаде една цяла ВЕИ индустрия - проектанти, строители, инженерингови компании, производители на модули и друго оборудване и т.н. Тепърва ще изчисляваме колко хиляди или десетки хиляди работни места ще се отворят.
ferdy написа:Българска соларна асоциация е прекалено аналогично, според мен....
DanielDimov написа:2. Bulgarian Solar Energy Association
Българска Асоциация за Слънчева Енергетика (BSEA)
levis написа:ferdy написа:Българска соларна асоциация е прекалено аналогично, според мен....
И на мен ми се струва така. Плюс това не сме точно соларна или слънчева, а сме за слънчева енергия.DanielDimov написа:2. Bulgarian Solar Energy Association
Българска Асоциация за Слънчева Енергетика (BSEA)
Това ми звучи по-добре, но моето предложение за името е:
Национална Асоциация за Слънчева Енергия. National Association for Solar Energy (НАСЕ/NASE)
или
Национална Слънчево-Енергийна Асоциация. National Solar Energy Association НСЕА/NSEA.
"Национална" ще ни различава повече от БФА, звучи по "националистическо" и съвпада с една от основните ни цели "да защитаваме националните интереси" в бранша.
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта