Емо не е единственият "ЗА". И аз съм за ядрена енергетика. Това, че някой иска да построи АЕЦ Белене на висока цена, не значи, че трябва да зачеркнем ядрената енергетика. Представете си, че няма АЕЦ Козлодуй в този момент. Ми ще гризнем здраво дръвцето нали. Белене може да се построи по много начини включително и разумен начин, защо да съм против това. Напротив ще се боря да се построи по разумен икономически и безопасен за децата ми начин, а не на всяка цена. Под слънцето има място за всички технологии, включително ТЕЦ, АЕЦ, ВЕЦ, ФЕЦ и тн. Защо ние да сме най-правоверните талибани, които забраняват цивилизационния напредък, защото не отговаря на религиозните ни догми. Догмата трябва да е една: - приемане или отхвърляне от ПАЗАРА. Така се случи с тънкослойните фотоволтаични панели, с тракерите и с какви ли не магнитни и всякакви безумни "изобретения". В Англия, Франция, Русия, Китай, САЩ сигурно живеят безумци и безхаберници за бъдещето, а най-умните и загрижени за бъдещето сме ние в БГ. Или те са алчни копелета, а ние сме безсребърници с ангелски намерения.
Аз до сега не съм гласувал никога, но сега ще ми е за първи път. Не само в подкрепа на АЕЦ, а против рекетьора наречен министър председател на РБГ.