то сега и на млекоматите трябва да се слага фиксално устройство, предполагам и в тях няма да има далавера вече.

Pyramid написа:Да се върнем на темата: Най-добрият бизнес по време на криза е този, който запълва ниши.
И, доколкото кризата, във висока степен, засяга покупателната способност на гражданите, с предимство очаквам да се ползват бизнеси, не толкова изпомпващи пари от тях, от инвеститорите или от държавата /ЕС -включително/ а такива, които извеждат продукти и услуги, създаващи обратни парични потоци КЪМ гражданите, КЪМ държавата и КЪМ инвеститорите.
Нещо, което е напълно възможно, рентабилно и иновативно...
И една от възможностите за което не просто съм идентифицирал, ами, прототипирал и изпитвам вече трета година. ТОЧНО ТАЗИ възможност още търси реалната си подкрепа но, ако нещата продължават както досега пасивно /от страна на кръговоте с фин.възможности/, се очертават няколко интересни аспекта:
1. /Наблюдавайки щетите, които понесе браншът на ВЕИ/ - нещата ще продължат, в кратко - и средносрочен аспект, да загрубяват за инвестиралите във ВЕЦ, ВетрЕЦ, ФЕЦ. У нас - малко повече, отколкото за самите производители на оборудване.
2. В крайна сметка, аз /движейки сам/ започнах да си настройвам връзките по оперативните програми на ЕС и, лека-полека, бавно и със скърцане, да вкарвам европейски средства в своите проекти. В рамките на няколко месеца до година, се очертава пробив и в тази целева за мен сфера /ВЕИ но, не тези, които вие знаете/ и, предвид всеобщите проблеми в бранша, се очертава разцвет. Причина - обедняване, например, и концентрация в/у достижимото със свои сили "тук и сега" за всеки българин, че и европеец.
3. Очертава се резултатът, поради предвидливост от моя и недалновидност и увличане - от страна на други хубави хора /тук и не само/ да се дели на 1. Обичам Големите числа.
"Парламент на автоматична, по арменски" - сезон ІІlz1wvm написа:Гледам че децата играят на някакви компютърни игри.Стрелят се,гонят бандити,крият се и т.н.
Та се зачудих,защо няма такава игра с екшън в народното събрание,може малко терористично да звучи,но аз бих си поиграл,особено ако са включени всички герои от 90-та насам.Пък може и преди това,нещо като втора част.
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта