Промяна на цените, как ли ще се отразят на електроразпределителните дружества?
Явно съм се приближил до действителността.
Буболинка отговарям ти веднага :ДКЕВР са хората на ЕРП така че не се учудвай какво се случва там.Много си се замотала с тях .Сега отиваш и входираш нова жалба в ДКЕВР и чакаш пак без да ги плашиш много много.Чакаш 2 месеца без 3 дни и пускаш дело във ВАС за задължаване на произнасяне срещу мълчалив отказ се казва процедурата и те ги задължават да се произнесат след като се произнесат не както трябва ново дело срещу решението им бавно и славно ако го беше спазила сега щеше да си до дело-)))Така е в БГ гадост .Но най доброто за теб е КЗК там ако ги ощипеш ЕРП боли много .Дано съм ти помогнал......добавям погледни за справка раздел публикации в пресата-))bubolinka1 написа:Някой може ли да даде идея, какъв да бъде подхода, когато ДКЕВР не отговаря на жалбата ми 7 месеца ?
Имам входирани 3 напомнителни и по справка резолюцията по тях е "незабавно да бъде разгледана" ..Но не е.
Справка в деловодството сочи, че по преписката не е водена никаква кореспонденция от служителите. Входирани са само моите становища и напомнителните.
Споделих с "един" дето му е разпределена преписката за решаване / и му забравих името/, че дори отрицателен и непълен отговор ми върши работа, защото не се прегражда пътя на процеса. А пред съдиите ще си развия тезите и те ще ме разберат. Оказа се, че човека е инженерин. ВСе едно му казах, какво не трябва да прави, та да прави него.
Това е подобен казус и на моя ако ме лъжат адвокатките (а те са дота добри)значи и аз теб лъжа.По същата схема на колегата във ВАС му поеха нещата пък не знам ако се произнесат във ВАС в наша полза със сигурност ще ти пиша какво е станало да действаш -)))bubolinka1 написа:Ако пусна нова жалба пред ДКЕВР , тя ще е по изтекъл срок на становище и ще ми откажат поради "липса на материален интерес". Никой не обжалва становище с изтекъл срок.
П.С. Много сте начетени, такова задължение за произнасяне срещу недопустимо съобразно задълженията си мълчалив отказ на Държ. орган, е определение №255 от 24.02.1993г. по гр.д.№569/93г на ВАС. Тия са хляб за адвокатите...има една отговорност по чл. 1 от ЗОДОВ, ама за нея по нататък.
ferdy написа:Ще ти кажа един изпитан метод: установяваш на кой е резюлирана жалбата ти, намираш му телефона (понякога е трудно, но с повече въртене на вътрешните телефони най-накрая ще стигнеш до него), след това започваш да му звъниш всяка сутрин точно в 9,01 ч. и да го питаш кога ще е готов. След като ти каже да му звъннеш след месец, седмица или койзнаекога, ти благодариш с най-милият си глас и на другата сутрин отново звъниш. На третият ден ще си гризе бюрото и ще иска да се отърве от теб. Не се притеснявай за това,че с действията си ще докараш лош резултат в отговора, не смеят.
bubolinka1 написа:Ами по памет, точно Баросов се казваше/ че му бях забравил името/. Благодаря, разбрах, зная какво да правя. Щом успя да му оцелиш името само по моето бедно описание, е "сготвен".
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта