ferdy написа: нямам представа за кой да гласувам... дори и по метода "по-малкото зло" отново нямам избор.
И аз. Много неприятно положение.
ferdy написа: нямам представа за кой да гласувам... дори и по метода "по-малкото зло" отново нямам избор.
agro написа:ferdy написа: нямам представа за кой да гласувам... дори и по метода "по-малкото зло" отново нямам избор.
И аз. Много неприятно положение.
agro написа:Всъщност, някога по площадите и аз виках "Кой не скача е червен" и чак доста по-късно осъзнах, че ситуацията е била нагласена за такива наивници като мене. Сега, от дистанцията на времето не ми е чудно как Сидеров е бил допуснат във в-к "Демокрация" да задава тона и посоката за пазарното стопанство, а сега крещи за национализация и как истинските идеалисти бяха изритани постепенно от бай ти Ганю. Ама нали надеждата умира последна, гледах и аз царя с надежда, ама той бил дошъл, както се оказа, само за имотите.
venkap написа:agro, за мен остава загадка, какво се случи в периода между 1997 и 2001 година, че мислещите хора като теб, ferdy, Lupus и др. се обърнаха?
venkap написа:agro написа:Всъщност, някога по площадите и аз виках "Кой не скача е червен" и чак доста по-късно осъзнах, че ситуацията е била нагласена за такива наивници като мене. Сега, от дистанцията на времето не ми е чудно как Сидеров е бил допуснат във в-к "Демокрация" да задава тона и посоката за пазарното стопанство, а сега крещи за национализация и как истинските идеалисти бяха изритани постепенно от бай ти Ганю. Ама нали надеждата умира последна, гледах и аз царя с надежда, ама той бил дошъл, както се оказа, само за имотите.
agro, за мен остава загадка, какво се случи в периода между 1997 и 2001 година, че мислещите хора като теб, ferdy, Lupus и др. се обърнаха?
agro написа:Представете си, че 1997 г Виденов или Иван Костов бяха продали БДЖ на някой читав инвеститор. Може би сега щяхме да имаме доста по-добра железница, в която да не те е гнус да се качиш. Сигурен съм, че сега протестиращите щяха да викат за обратната му национализация, защото билетите щяха да са доста по-скъпи. И няма никакъв начин да им бъде обяснено, че докато БДЖ е държавно в България, все ще е на тоя хал - окрадено, дължащо почти милиард лева, на ръба на фалита и бавноходно като каруца. И такова по аналогия щеше да е и държавното електроразпределение, ако не беше приватизирано - справка финансовото състояние на НЕК.
Lupus написа:agro написа:Представете си, че 1997 г Виденов или Иван Костов бяха продали БДЖ на някой читав инвеститор. Може би сега щяхме да имаме доста по-добра железница, в която да не те е гнус да се качиш. Сигурен съм, че сега протестиращите щяха да викат за обратната му национализация, защото билетите щяха да са доста по-скъпи. И няма никакъв начин да им бъде обяснено, че докато БДЖ е държавно в България, все ще е на тоя хал - окрадено, дължащо почти милиард лева, на ръба на фалита и бавноходно като каруца. И такова по аналогия щеше да е и държавното електроразпределение, ако не беше приватизирано - справка финансовото състояние на НЕК.
Ама разбира се че е така! Ако към това добавим разпродажбата на болниците и училищата, създаване на частна армия и полиция, ако бяхме продали митницата на "Краун Ейжънс всичко щеше да си дойде на място! Искаш да се лекуваш - плащай всичко. Нямаш пари - ами да имаш! Като нямаш - мри бе мама ти бедняшка! Искаш да дадеш на децата си поне основно образование - плащай, искаш да разкриеш кой те обрал - плащай! Разпускаме държавата (пести се от парламент, правителство и куп бюрократи и поделяме страната на десетина княжества с по един олигарх начело. Идеално, само дето не сме в 13 век, а в 21! И държавата има СОЦИАЛНИ ФУНКЦИИ! И трябва да притежава основните структури, които ги осъществяват. А който иска - нека създава паралелни частни, с по-добро качество, но и с по-високи цени.
agro написа:Не се чувствам подготвен да отговоря на този въпрос, той е твърде обширен и съдържа в себе си цяла една идеология и начин на обществено устройство. .....
agro написа:Представете си, че 1997 г Виденов или Иван Костов бяха продали БДЖ на някой читав инвеститор. Може би сега щяхме да имаме доста по-добра железница, в която да не те е гнус да се качиш. Сигурен съм, че сега протестиращите щяха да викат за обратната му национализация, защото билетите щяха да са доста по-скъпи. И няма никакъв начин да им бъде обяснено, че докато БДЖ е държавно в България, все ще е на тоя хал - окрадено, дължащо почти милиард лева, на ръба на фалита и бавноходно като каруца. И такова по аналогия щеше да е и държавното електроразпределение, ако не беше приватизирано - справка финансовото състояние на НЕК.
Lupus написа:agro написа:Не се чувствам подготвен да отговоря на този въпрос, той е твърде обширен и съдържа в себе си цяла една идеология и начин на обществено устройство. .....
Ами следващия път, когато решиш да напишеш нещо от сорта на долу цитираното си припомняй и горния цитат.agro написа:Представете си, че 1997 г Виденов или Иван Костов бяха продали БДЖ на някой читав инвеститор. Може би сега щяхме да имаме доста по-добра железница, в която да не те е гнус да се качиш. Сигурен съм, че сега протестиращите щяха да викат за обратната му национализация, защото билетите щяха да са доста по-скъпи. И няма никакъв начин да им бъде обяснено, че докато БДЖ е държавно в България, все ще е на тоя хал - окрадено, дължащо почти милиард лева, на ръба на фалита и бавноходно като каруца. И такова по аналогия щеше да е и държавното електроразпределение, ако не беше приватизирано - справка финансовото състояние на НЕК.
Markov написа:Lupus написа:agro написа:Не се чувствам подготвен да отговоря на този въпрос, той е твърде обширен и съдържа в себе си цяла една идеология и начин на обществено устройство. .....
Ами следващия път, когато решиш да напишеш нещо от сорта на долу цитираното си припомняй и горния цитат.agro написа:Представете си, че 1997 г Виденов или Иван Костов бяха продали БДЖ на някой читав инвеститор. Може би сега щяхме да имаме доста по-добра железница, в която да не те е гнус да се качиш. Сигурен съм, че сега протестиращите щяха да викат за обратната му национализация, защото билетите щяха да са доста по-скъпи. И няма никакъв начин да им бъде обяснено, че докато БДЖ е държавно в България, все ще е на тоя хал - окрадено, дължащо почти милиард лева, на ръба на фалита и бавноходно като каруца. И такова по аналогия щеше да е и държавното електроразпределение, ако не беше приватизирано - справка финансовото състояние на НЕК.
А нима някой от тук пишещите събратя се чувства подготвен да създаде нова идеология или ново обществено устройство?
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта