Искам да попитам за нещо свързано с Дпс-то.Организираха конкурс за Послание на партията, заради изборите и ме избраха (едно от моите три предложения) с парична награда.(100лв.)
„Да подкрепим либералната алтернатива. Т воят глас е глас за България”. Ето линк-а, да си призная не ми е за наградата, ама се чудя как може да се избират подобни предложение за представителни- първите три предложения.
http://mdps.bg/news/actual-news/350-%D0 ... D1%8F.htmlНе съм им член, просто видях обява за слоган в нета и участвах, както правя и в други конкурси, когато имам време.След конкурса, от партията решили още няколко предложения за слоган заедно с моето да ги наградят „извънредно”.Тук история мълчи, може с другите да получат повече или по-малко, защото на сайта им (младежкото)няма такава информация.Така, от името на Лютви Местан ми изпратиха, чрез младежкото Дпс, негово благодарствено писмо и ме поканиха на събрание в Дулово на 20 април, за да си получа наградата.В отговор им предложих и обясних, че съм зает и изпратих номер на IBAN, или с идеята, чрез пощенски запис да изпратят парите.Обясниха, че се дават лично на събора им. Симптом на комуникацията по имейл е, че информацията се дава на час по лъжичка с по един ред.Човек се пита, ако отида дали ще ми хвърлят един бой

, или ще ме агитират и правят PR за изборите с моето име, понеже не съм турчин, за да разгърнат по-добре предизборната карта.
Направи ми впечатление, че някои от Дпс-то, подхващат част от моята стилистика почерпена от т.н мотивационна бланка (т.е има изискване да обясня какво се крие зад твоя/моя слоган, като идея и философия) по тв-то ги гледам, което показва, че се четат различните предложения и измукват пасажи оттам.
Сега,последното движение по въпроса е, че искат от мен данни по лична карта, за да изготвят Договор за дарение.Ще ми бъде полезно, някой да изрази мнение за наличие на други начини за изплащане на такъв вид награда. Ако се съглася, вече ще има и ЕГН-то ми и № на л.к и мисля да не си търся наградата повече.Могат да се почерпят за мое здраве с една баклава и да не се главоболиме повече.Още с попълването на бланките за участие, съм си дал информация за адреса, имената, че и с какво образование съм, заедно с подпис-а. Задължително ли е награда при подобни конкурси да се получава с такъв договор и има ли потенциал, данните по л.к да се използват за бъдещи злоупотреби с тях.(например да подменят текстове по-късно от този договор за дарвение от моя страна; финансови и др.)Не знам дали имат право да администрират лични данни с разрешение от съответното ведомство за защита на личните данни и да не се забъркам в някоя беля.
Шодан, спомням си за теб, ти тука ли си още, аз си дигам след месец чукалата от тая държава, жив и здрав.Виждаш ли колко мъка има на тая територия.
Липсата на планиране е, като да намигваш в тъмното на красиво момиче.Ти го правиш, но няма кой да те види.