Успях да редактирам само единия пост - другият е в режим, недостъпен за редакция. А снощи и обясних на лични на така засегнатия
venkap как се записва на български "venkar", изтропано на CW /който знае какво означава-ОК, който не знае - първият способ за телекомуникации/ - та, дано се е изяснило. За "тролене"-то някои са се доста объркали. Знам какво е, мога го но, не съм го още прилагал тук. И съм пределно добронамерен и коректен - друг въпрос, дали на Lupus му харесват въпросите и корекциите, които давам. Изобщо, нещо много нервна стана, че и докачлива, част от форумната общност. Ти им подаваш ръка да ги спасиш от кофти обстоятелства, по половин година и повече, не се явяваш във форума и споделяш единствено, когато има какво и защо - те врещят, че си им подлагал крак. Разбрали-неразбрали. Типична българска черта, за собствените ни неволи винаги да е отговорен някой друг. Не да обръщат малко повече внимание на написаното по същество, ами дай сега, аз съм им бил крив.
За техните проблеми - аз виновен.
Чудесно:
Назначавате ме за щатен виновник и дано ви олекне, господа ентусиасти. Иначе, да не би при мен всичко да върви гладко? И да взема да се оплаквам, че едно ми криво, че друго не ми върви и, както току-що бе споменато от г-н Матеев, ако взема и посоча този или онзи..."значи, има за какво". Екстра. Велико. Супер!
Прочее, В МОМЕНТА, сме в зона UTC+3h , пусто лятно време.
По темата, обаче: Който не вярва в тезата за товара и температурата, изложена от домакина, ще има все повече време това лято, да се убеди. Като гледам, и спиранията за изкупуване от ЕРП-тата, и те може да станат "нормална" практика.
Поздрави на всички и, отсега нататък, да знаете: Ако някъде нещо не ви върви, Пирамидата е виновен. До доказване на противното.

Не се нахвърляйте в/у ми с ножове и вилици.
Проявете въображение, вземете и сол.
P.S.
И най-сладката мушмула е била зверски тръпчива преди това.