Истинските алтруисти са рядкост. Голяма рядкост.Mateev написа:Ако исках пари - щях да си кажа. Но не искам. На мене също ми е приятно да си побъбря със съмишленици, а в един разговор полза винаги могат да имат и двете страни.
Преди няколко години, когато започвахме соларните централи, имах посещения сигурно от няколко хиляди човека. Повече от година нямах капка свободно време. Въпреки това пари не съм искал на никого и съм отказвал, когато са ми предлагали. Признавам си, че в един момент ми писна (на жена ми също), но въпреки това отделях поне по час или два на всеки един дошъл ми на гости.
Вярно - тогава набирахме клиенти и имах успеваемост 20:1, но сега е друго - сега аз също се уча и на мене също ще ми е приятно да обменя опит с други колеги, работещи в същото направление.
estqwerty написа::) от кулата до семейство мейзга : след 20 години няма да трябва да къртим - соларките ще гонят 30-50% , а от друга страна няма да трябва да горим енергия - тв-то ще консумира 10-тина вата, хладилника 50-тина на ден, а климатици няма да ни трябват защото ще сме санирали с 2 см вакумна изолация.
може дори да не чакаме 20 години. тия неща и сега ги има , дори са почти безплатни - плащаме само за доставката от китай.
е панелите трябва да се вдигне малко кпд-то
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта