Искате ли да изхвърля Cin gibi от форума?

Форум за обсъждане на въпросите, свързани с нашата компания. Отзиви, мнения, препоръки, критики.

Модератори: Mateev, Admin

Искате ли да изхвърля Cgi-Bin от форума?

Да
30
88%
Не
2
6%
Имам друго предложение
2
6%

Общо гласове : 34

Мнениеот Mateev » 31.12.2013 04:00

Не знам останалите посетители на форума какво мислят, но на мене вече ми писна от Cin gibi. То бива-бива, но неговото надхвърля всякакви разумни граници. Форума от технически се превърна във философски. Човек не смее да напише две думи и веднага след него се лепва Cin gibi и прави темата му на парцал. Опитвам се да не се дразня и директно прескачам всичко написано от него, но в един момент осъзнах, че 90% от съдържанието на всяка една страница от форума са словоизлияния на Cin gibi.

От време на време трия написаното от него, когато започне много да се заяжда с един или друг човек, но това моето е капка в морето - докато аз трия едно, той вече е написал 10 пъти повече някъде другаде. Трябва да се превърна в пъдар и денонощно да дежуря пред форума, белким успея някакси да го поддържам чист.

Съжалявам, но това е моето отношение към Cin gibi в момента и чашата на търпението ми вече е преляла. Бих го изхвърлил на секундата, но се притеснявам да не ме обвините, че правя някаква саморазправа. Затова и отварям тази анкета с цел да проуча мнението и на останалите.

Възможните отговори са:
1. Да
2. Не
3. Имам друго предложение.
Ако гласувате за третото, напишете какво предложение имате.
Mateev
Аватар
Mateev
Site Admin

Re: Искате ли да изхвърля Cgi-Bin от форума?

Мнениеот Vandal » 31.12.2013 11:11

И на мен ми писна като се логна във форума и темите да ми светнат като коледна елха
и навсякъде последното мнение да е на Джин Гиби (Cin gibi). Вероятно за него става въпрос защото анкетата е за Cgi-Bin
Леле ужас. И аз почнах да се бъркам вече.
Преди известно време си беше пуснал една тема в "Свободни теми и дискусии" и си казах разгеле там ще се кротне ама..
Та нека да има права да си пише само там на воля щом си е харесал нашия форум като отдушник на душата си.
Затова гласувах "Имам друго предложение" но и към "Да" съм съгласен. Наистина тоя пич прекали и то отдавна.
Аватар
Vandal

Re: Искате ли да изхвърля Cin gibi от форума?

Мнениеот Mateev » 31.12.2013 16:02

За него става въпрос. Каквото и име да му напиша, вие знаете за кого говоря. Не му е за първи път да го изхвърлям, но той се появява отново и отново с поредното ново име. Не знам откъде намира толкова много време за писане на глупости точно в този форум. Единственото разумно обяснение е, че някой му плаща за това денонощно да стои пред компютъра и да спами форума.

Между другото - BAN-нах го за 7 дена, за да имаме шанс спокойно да си проведем анкетата. Също така и аз да имам някакъв шанс спокойно да почистя поне част от темите от неговите словоизлияния. А за него нека този BAN и тази анкета да са едно последно предупреждение за изгонване. Не че ще му се размине, ако мнозинството реши, но ей така да си знае какво е отношението на другите към него.
Mateev
Аватар
Mateev
Site Admin

Мнениеот ferdy » 02.01.2014 15:59

Гласувам "ЗА" изгонване. Мотивите ми са няколко: въпросният не допринася с нищо за развитието на форума, не пише по тематиката на форума, няма едно мнение, с което да е бил полезен. Да не говорим за дразнещото повдигане на стари теми.
ferdy

Мнениеот alabala963 » 02.01.2014 17:35

Гласувах "против" (лелеее как ще ме оплюете). Според мен тактиката, да не му обръщаме внимание, проработи донякъде, ама той е много напорист и се появява във всички теми и няма отърване. НО ..... Да му дадем още един шанс, ако той поеме отговорността да си пише само в една тема -"неговата". Така няма да ни дразни, като се изказва не по същество навсякъде. Който иска да му чете излиянията да влиза в "неговата" тема и да си го чете, останалите да си го пропускат.
Та по този начин да си зависи от него дали ще остане и ще се придържа към ограничението или ще отиде в небитието.
Против съм и защото не обичам да се нахвърляме срещу поредната жертва така категорично. Нали "Всяко стадо си има мърша", така че да не се правим на много стерилни и да си запазим "мършата", но да я контролираме да не се разпространява извън карантинната зона.
"Помни, че си смъртен и имайки ограничено време за живот, си достигнал, благодарение на размишленията за природата,
до безкрайността и вечността и си видял "това, което е, което ще бъде и което е било".
Аватар
alabala963

Мнениеот Joro762 » 02.01.2014 18:42

Колеги вече "Духчо" има друг профил така че не го мислете толкова .Иначе интереса към нас от негова страна почти сигурен съм е от там че е работещ в някое ЕРП и му е интересно как реагираме на ситуация какво мислим да правим и от време на време да ни дразни .По добре да го вербуваме за нас и това е !!!
Joro762

Мнениеот KD Solar » 04.01.2014 10:17

Всеки е с правото си пише каквото чувства, но трябва да има някакви граници.
Тук границите бяха преминати.
Форумът, макар и фирмен, е строго специализиран и пишещите в него малко или много сме допринесли за идеята фотоволтаични системи (и най-вече за малките системи).
Аз тук също съм ГОСТ и се съобразявам с "общите условия".
Въпросния господин "затапи" всички теми и смятам, че до голяма степен допринесе за западането на форума.
Лично аз няколко пъти съм го предупреждавал да не ми "цапа" темите, а поради "цапаниците" от известно време се въздържам и да пиша.
DanailovИзображение
Аватар
KD Solar

Мнениеот energy11 » 04.01.2014 20:57

+1 "ДА". Наистина не мога да разбера каква е целта на този човек да пише километрични глупости след всеки постинг тук. Той може и да е писал за какво се бори, но аз не му чета мозъчните пръд*и. Всички теми са омазани от него и е дразнещо вече само като виждаш ник-а му навсякъде.

Жорка, дори и да е тук с друг ник, то всички ще го надушим по зле организираните му мисли и следва да получи същото "прочистване".
energy11

Мнениеот Lupus » 05.01.2014 11:26

Макар и да не пиша вече тук, гласувах с ДА, съзнавайки ясно, че това няма да доведе до положителен резултат. Вече писах по повод на някое от предишните му превъплощения, че единствения изход е тоталното игнориране от останалите на такъв трол (надявам се някои да са разбрали какво значи истинско "тролене") и наличието на модератор, който да следи за него и да трие спама. Вандала знае какъв зор беше с Дзвера в един друг форум преди време. Ако човек е достатъчно възпитан, той разбира, кога постовете му дразнят някого или предизвикват спорове и драми или по една или друга причина е станал неудобен. И за да си спести подобна ситуация се оттегля сам.
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот Vandal » 05.01.2014 13:48

Струва ми се че Дзвера беше като аматьор пред този.
Вече е с ник Инат №1
Човека си казва че е инат и това е :D
Аватар
Vandal

Мнениеот Инат №1 » 06.01.2014 12:42

Ще подскажа безплатно :wink: защо, може би, се наблюдава известен спад в подещаемостта и споделянето тук.
Работата е проста: Обстойното и добросъвестно излагане на отговори на зададените въпроси е създало добра база, която, само да четеш, вече в 90% от случаите, ти е дала добър отговор и просто няма нужда - освен, ако не целиш именно това - изобщо да показваш пред света, че съществуваш дори, че нещо те вълнува, интересува и т.н.
Обикновен посетител /нерегистриран дори/, стига да чете само /а писането отнема време/ директно получава качествени отговори...а броят на български говорещите с незатихнал интерес в сферата, е ограничен.
Отделно, тук присъстват и колеги от конкурентни фирми - ако не забелязвате - та, ако нанякъде бягат и клиенти, е натам. Един не е дошъл при мен, а и нямам какво, свързано с ФЕЦ, да им предложа.
Инат №1

Мнениеот Vandal » 06.01.2014 13:02

Не разбрах какво ти е мнението по темата която е:
Аватар
Vandal

Мнениеот Инат №1 » 06.01.2014 13:42

Мнението ми е, че НЕ ТОВА е проблемът на форума.

Много сме угрижени, ТОВА ни обезсърчава и оттам, не ни се говори.
Човек не говори още, и когато няма какво да каже. "Тапите", които ми приписвате, са въображаеми.
Затова, нека не виним другиго за своите проблеми: В тяхната основа е всеки, сам на собствените си.

Освен това, ако изгонването ми ще ви ободри, то ще е за кратко. Дори не е едно кафе. Бих предпочел откриването на изход от тежките финансови проблеми, щедро доставени от държавата, там е истината. Тогава, народът ще се усмихне, вместо да се озъби.

Истинските проблеми са решими и не се казват Тодор. Доказателство?
Ами, присъединих се към форума преди поне 5 години, но, "взех да преча" когато удари кризата, много пара изгоря, народът увеси нос . Никога в живота си не съм бил по-добър или по-лош, последователен и почтен съм и опитвам да помогна, с каквото мога. Вместо това - черна неблагодарност.
Дали, наистина, да не си тръгна сам? Явно, мнозина тук съм надценил. :(
Инат №1

Мнениеот venkap » 06.01.2014 14:46

Инат №1 написа:...Истинските проблеми са решими и не се казват Тодор. Доказателство?
Ами, присъединих се към форума преди поне 5 години, но, "взех да преча" когато удари кризата, много пара изгоря, народът увеси нос . Никога в живота си не съм бил по-добър или по-лош, последователен и почтен съм и опитвам да помогна, с каквото мога. Вместо това - черна неблагодарност.

Излиза, че си жертва на кризата... . Навярно сега трябва да помислим как да ти се извиним?
Няма да те питам, защо според теб, огромното мнозинство от анкетираните посочват отговор положителен, за твоето изгонване. Според теб е нормално 85% да грешат и само 7% да са прозрели истината, твоята истина.
Инат №1 написа:Дали, наистина, да не си тръгна сам? Явно, мнозина тук съм надценил. :(

За да си тръгнеш сам се изисква мъжество. Способен ли си на такова качество, силно се съмнявам... .
venkap

Мнениеот Инат №1 » 06.01.2014 15:16

Погледнах секция "Потребители" на сайта. Не броих поединично, само страници и редове.
142 х 20, +/-
Тоест, както е зададена, анкетата е поканила максимум до 2800 потребителя, по-реално - 2000, още по-реално - 1000.
От тези 1000 /нека са толкова/ са гласували под 3%.
Кворум?
-Не. Вярно, 85% от тях, са за изгонването ми. Приемам, че са 90%. Стават 2,7% от анкетираните.
Кворум?
- Пак не.
Да искам да се извиняваш - не. Не ти ли идва отвътре, не се насилвай.

А за оттеглянето, ще си помисля. Тоест, вече мисля.

Бъди здрав.
Инат №1

Следваща

Назад към СТС Солар АД