Не знам останалите посетители на форума какво мислят, но на мене вече ми писна от Cin gibi. То бива-бива, но неговото надхвърля всякакви разумни граници. Форума от технически се превърна във философски. Човек не смее да напише две думи и веднага след него се лепва Cin gibi и прави темата му на парцал. Опитвам се да не се дразня и директно прескачам всичко написано от него, но в един момент осъзнах, че 90% от съдържанието на всяка една страница от форума са словоизлияния на Cin gibi.
От време на време трия написаното от него, когато започне много да се заяжда с един или друг човек, но това моето е капка в морето - докато аз трия едно, той вече е написал 10 пъти повече някъде другаде. Трябва да се превърна в пъдар и денонощно да дежуря пред форума, белким успея някакси да го поддържам чист.
Съжалявам, но това е моето отношение към Cin gibi в момента и чашата на търпението ми вече е преляла. Бих го изхвърлил на секундата, но се притеснявам да не ме обвините, че правя някаква саморазправа. Затова и отварям тази анкета с цел да проуча мнението и на останалите.
Възможните отговори са:
1. Да
2. Не
3. Имам друго предложение.
Ако гласувате за третото, напишете какво предложение имате.