maxsound написа:Матеев, на колко процента ти е натоварен юпиеса за сървърите ?
Joro762 написа:Колега здравей
Като човека с може би най- голяма практика в съдилищата с тези мошета, ще ти дам съвет ! Недейте да чакате, адвокат и в АССГ жалба срещу мълчалив отказ . Успех
maxsound написа:Централен юпиес който да поеме всичко + разделителен траф с достатъчна мощност. При теб явно се трупа капацитивна енергия. Мрежови анализатор който отчита и хармоници имаш ли?
Частен случай е на входа на всеки две захрнвания на всеки сървър да има допълнително гретц и кондензатор на входа им. Това също оказва влияние.
Mateev написа:…
Този ред с обратната енергия, която на електромера е като 8-ма тарифа, на фактурата се намира там отдолу при глобите, където има 2 реда - ОЕ (моят ред с обратна енергия) и реда за косинус Фи. Сумата за косинус Фи винаги ми е нулева, но в реда за ОЕ имам средно по 1500-2000 kWh, които ми ги начисляват по 0.10924 лв./kWh. Тоест вземат ми по 10 стотинки на всеки един върнат киловатчас (всъщност kWARh, въпреки че горе в колонката пише kWh).
...
Mateev написа:Аз знам какво ще стане, защото при мене се случи на практика. Миналата година през април ...
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта